پنجشنبه 04 خرداد 1396

انتقال مصدوم تصادف رانندگی لومار با بالگرد امداد هوایی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام از انتقال مصدوم تصادف رانندگی جاده لومار با بالگرد اورژانس هوایی فوریت های پزشکی استان ایلام خبر داد و گفت: سرعت عمل و حضور به موقع بالگرد، این فرد را از مرگ حتمی نجات داد.

به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر علی دل پیشه در این رابطه اظهار کرد: ساعتی پیش یک فقره تصادف جاده ای در جاده لومار نزدیک روستای اسلامیه اتفاق افتاد که در این حادثه یک نفر بشدت آسیب دید و با توجه به شدت جراحات وارده در درمانگاه شهر لومار دچار ایست قلبی و تنفسی شد.

وی افزود: در این شرایط برای انتقال بیمار به بیمارستانی در شهر ایلام درخواست امداد هوایی از سوی مرکز فوریت پزشکی و اورژانس شهر لومار شد و بالگرد نیز بسرعت به منطقه اعزام شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام اضافه کرد: با انجام عملیات احیای قلبی - ریوی در مرکز اورژانس لومار فرد مصدوم به زندگی دوباره بازگشت و برای ادامه درمان با بالگرد هوایی به بیمارستانی در ایلام منتقل شد.

وی گفت: در دو روز گذشته نیز بالگرد اورژانس هوایی فوریت های پزشکی ایلام برای نجات جان یک مصدوم تصادف جاده ای در لومار و یک نفر که بر اثر برق گرفتگی و سقوط از دکل برق در دهلران دچار حادثه شده بودند، به پرواز در آمده بود.

گفتنی است از ابتدای فروردین ماه امسال با راه اندازی اورژانس هوایی در استان و استقرار بالگرد در این استان، تا امروز تعداد 15 مصدوم جاده ای، مادر باردار و بیماران دچار سکته قلبی و مغزی شده از مناطق مختلف استان با 15 پرواز بالگرد هوایی فوریت پزشکی به مراکز درمانی منتقل شده اند.

تعداد امتیازات: (2) Article Rating
تعداد مشاهده خبر: (142)