شنبه 04 آذر 1396
12

پیام رئیس دانشگاه به مناسبت روز بهورز؛ پاسداشت خدمات بهورز، پاسداشت ارزش های انسانی و معنوی است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام در پیامی فرار سیدن روز بهورز را تبریک گفت.

به گزارش خبرنگار وب دا، در متن پیام دکتر علی دل پیشه آمده است:

فرا رسیدن 12 شهریور که در تقویم سلامت به پاس گرامیداشت فعالیت های ارزنده سربازان خط اول ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به آحاد مردم شریف روستایی کشور به نام روز بهورز نامگذاری شده، فرصتی برای تقدیر از زحمات این قشر شایسته و پر تلاش می باشد.

درخشش چشمگیر موفقیت های نظام سلامت در استان و کشور مرهون تلاش های خستگی ناپذیر انسان هایی است که عاشقانه و مخلصانه در ارائه خدمات پیشگیری از تهدیدات سلامتی برای یکایک آحاد جامعه روستایی در دورافتاده ترین مناطق جغرافیایی کشور تلاش می کنند.

اینجانب فرارسيدن 12 شهريور، روز بهورز را خدمت شما بهورزان عزیز تبريك عرض نموده و از خدمات ارزنده تان در حوزه سلامت تقدير و تشكر مي نمايم. اميد است همواره در پناه حق ، موفق و مويد بوده و در وظایف خطیر و گسترده خویش  بیش از پیش در جهت ارتقاء سلامت مردم کوشا و پویا باشید.

دکتر علی دل پیشه

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام

تعداد امتیازات: (2) Article Rating
تعداد مشاهده خبر: (260)