جمعه 31 شهریور 1396

اعزام اساتید و دانشجویان و دانشگاه در قالب کاروان به سفر معنوی اربعین

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: دانشگاه علوم پزشکی ایلام ساز و کار لازم برای اعزام اساتید و دانشجویان دانشگاه در اربعین امسال در قالب کاروان فراهم می شود.

به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر علی دل پیشه در جلسه  شورای فرهنگی دانشگاه که با حضور معاونین، مدیران ستادی و اعضاء این شورا برگزارشد، اظهار کرد: رویداد اربعین حسینی بزرگترین رویداد فرهنگی کشور و به تبع آن استان ایلام به دلیل داشتن مرز مهران و تردد جمعیت میلیونی عاشقان و ارادتمندان اهل بیت(ع) است.

وی با بیان اینکه باید از این واقعه فرهنگی به بهترین نحوه استفاده شود، خاطرنشان ساخت: اجرای ویژه برنامه های فرهنگی و خدمات دهی بهداشتی و درمانی به زائران در ایام اربعین امسال با کیفیت بالاتری در دستور کار قرار دارد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام افزود: در کنار ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به زائران، اعزام دانشگاهیان به عتبات عالیات نیز به عنوان یک اقدام فرهنگی در قالب کاروان دانشگاه انجام خواهد گرفت.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه نیز در ادامه این جلسه گفت: خدمت در معاونت فرهنگی دانشجویی به دلیل اینکه با انتظارات وسیع دانشجویان رو به رو می باشد، بسیار حساس است ولی با این وجود با زحمات صادقانه و خالصانه همکاران این معاونت در حال خدمات رسانی مطلوب به دانشجویان هستیم.

دکتر جمیل صادقی فر با اشاره به اینکه تلاش های بسیار زیادی انجام شده که در هر دو حوزه فرهنگی و  دانشجویی سرآمد باشیم، اضافه کرد: در معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه در کنار توجه ویژه به بحث دانشجویی و رفع مطالبات و خواسته های آنان در حد توان دانشگاه، برنامه های متعدد فرهنگی نیز اجراشده است.

وی تصریح کرد: حوزه فرهنگی متعلق به تمام دانشگاه است و باید اقدامات و برنامه های فرهنگی را به سایر معاونتها و واحدهای تابعه دانشگاه گسترش داد.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه ابراز داشت: علاوه بر ضرورت گسترش برنامه های فرهنگی به سایر واحدهای دانشگاه، ماموریتها و اولویتهای جدیدی نیز از سوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در حوزه فرهنگی به معاونت واگذار شده است که نیازمند توجه ویژه است  و برای رسیدن به اهداف آنها و درخشش بیشتر دانشگاه در این عرصه باید بیش از پیش به چالش های ساختاری و نیروی انسانی و اعتبارات حوزه توجه کرد.

وی در ادامه گزارش مختصری از درخشش دانشگاه در بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت (ع) وزارت بهداشت و جشنواره سراسری نشریات دانشجویی ارائه نمود و سپس هریک از مسئولین شرکت کننده به بحث و تبادل نظر پیرامون مباحث فرهنگی دانشگاه پرداختند.

گفتنی است که اعزام دانشجویان دانشگاه به اردوی جهادی، برگزاری یادواره شهدای دانشجو در دانشگاه، برگزاری نمایشگاه خیریه صنایع دستی با همکاری کانون دانشجویی انفاق، برگزاری مراسم سوگواری دهه اول محرم دانشگاه، تشکیل ستاد استقبال از دانشجویان جدید الورود و اعزام دانشجویان جدیدالورود به اردو توجیهی  از جمله مصوبات این جلسه بوده است.

تعداد امتیازات: (6) Article Rating
تعداد مشاهده خبر: (409)