شنبه 04 آذر 1396

پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن عید سعید غدير خم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام طی پیامی فرارسیدن عید سعید غدير خم را تبریک گفت .

به گزارش خبرنگار وب دا، در متن پیام دکتر علی دل پیشه پیام آمده است:

غدیر، تجلی خواست خالق، روح آفرینش، برانگیزاننده ستایش و دست های بلندی است که انسان خاکی را به افلاک می‏ کشاند. واقعه غدیر عظمت اسلام را معنا داد و با تفکر عمیق عدالت خواهی، سعادت بشری را به عینیت رساند و امید به هدایت الهی را تجسم بخشید.

غدیر تداوم رسالت محمد(ص) در ولایت علی(ع) است. غدیر عید پیمان و میثاق و عهد است. غدیر عید عدالت و رهبری است . عيد ولايت و امامت فرا مي‌رسد و شيعيان جهان به شكرانه تكميل دين و اتمام نعمت همگان با عرشيان و فرشيان اين روز بزرگ را جشن خواهند گرفت.

غدیر روز ولایت و امامت و نشانه تداوم حرکت نبوت در مسیر امامت است تا امت اسلامی با فروغ نور ولایت راه عدالت را بپیماید و با پیوند نبوت و امامت به سرچشمه علم و حکمت الهی دست یابد.

اینجانب ضمن گرامیداشت هفته ولایت و تبریک عید سعیدغدیرخم، سالروز انتخاب سرچشمه علم و حکمت و تجدید میثاق با ولایت و امامت را صمیمانه به عموم مسلمین به ویژه مردم شریف استان ایلام تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند متعال مسئلت دارم ما را از متمسکین راستین به ولایت مولی ‌الموحدین حضرت امیرالمومنین علی علیه‌السلام محسوب فرماید.

دکتر علی دل پیشه

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام