ﺳﻪشنبه 03 بهمن 1396

مراجعه۳۱۷۹۸۹ زائر اربعین حسینی به مراکز درمانی استان

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: تعداد ۳۱۷۹۸۹ زائر اربعین حسینی از ششم لغایت نوزدهم آبان ماه به بیمارستانها و مراکز درمانی استان مراجعه نموده اند.

به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر فیروز بالاوندی در این رابطه اظهار کرد: از آمار کل مراجعین تعداد ۳۱۳۹۸۶ نفر به صورت سرپایی درمان و ترخیص شده و همچنین ۳۹۷۶ نفر برای دریافت خدمات تخصصی تر در بخش های بیمارستانی بستری شده اند.

وی ادامه داد: همچنین از آمار کلی مراجعین این تعداد ۳۱۶ هزار و ۷۱۶ نفر غیر تصادفی و ۱۲۷۱ نفر نیز تصادفی بوده اند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: در اربعین امسال تعداد ۱۵ پزشک متخصص و ۶ پزشک عمومی اعزامی از دانشگاه های علوم پزشکی کشور و تعداد ۸۱ پزشک متخصص و ۲۱ پزشک عمومی بومی استان به زائران خدمات رسانی نموده اند.
تعداد امتیازات: (1) Article Rating
تعداد مشاهده خبر: (190)