X

دانشگاه علوم پزشکی ایلام :: اخبار

حوزه ریاست درباره ما اخبار
تاریخ انتشار: یکشنبه 28 اردیبهشت 1399
  دیدار منتخب مردم استان در مجلس شورای اسلامی با رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام

  دیدار منتخب مردم استان در مجلس شورای اسلامی با رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام

امتیاز: Article Rating

منتخب مردم استان در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام دیدار و گفتگو نمود.

به گزارش خبرنگار وب دا، در جلسه‌ای که با حضور منتخب مردم استان در مجلس شورای اسلامی، رییس دانشگاه علوم پزشکی، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه، معاون توسعه، مدیران حراست و روابط عمومی و مشاور رییس دانشگاه در امور بانوان، رئیس بیمارستان امام رضا(ع)، معاون بهداشتی شبکه ایوان و جمعی از مسئولان حوزه‌های مختلف برگزار شد، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت علی(ع) و آرزوی قبولی طاعات و عبادات مردم روزه دار در ماه مبارک رمضان و همچنین خیرمقدم به دکتر فلاحی منتخب مردم استان در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و همراهان وی اظهار کرد:دانشگاه علوم پزشکی ایلام در ایام شیوع بیماری کرونا با از خودگذشتگی، ایثار و فداکاری مجموعه مسئولان و پرسنل در صف مقدم مبارزه با بیماری کرونا قرار داشته است.

دکتر محمد کریمیان افزود: این خدمت صادقانه و شجاعانه مجموعه پرسنل بهداشت و درمان به مردم خصوصاً بیماران مبتلا به کرونا و انجام اقدامات پیشگیرانه؛ موجب اعتماد و اطمینان خاطر تمام آحاد جامعه با آنان شده است.

وی خاطرنشان کرد: استان ایلام به لحاظ محرومیت از ادوار گذشته تاکنون نسبت به سایر نقاط کشور از رشد و توسعه برخوردار نبوده و نیازمند توجه بیشتری است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام ادامه داد: در حال حاضر در سطح دانشگاه مشکلات و نیازمندی‌هایی در زمینه های مختلف وجود دارد که یقیناً رفع چالش ها و تحقق نیازها؛ توان و نفوذ نمایندگان محترم مردم استان در مجلس شورای اسلامی را طلب می‌کند.

وی بیان داشت: تاکنون رایزنی‌ها و تلاش‌های بسیاری از سوی مسئولان دانشگاه، مسئولان ارشد استانی برای رفع مشکلات و نارسایی‌های حوزه سلامت با وزارت بهداشت و در سطح ملی انجام شده که منجر به رفع بخشی از مشکلات شده و لذا تداوم این تلاشها به رشد و ارتقاء سطح زیرساخت‌ها و امکانات و تجهیزات این حوزه منجر خواهد شد.

دکتر کریمیان در بخش دیگری از سخنان خود به مشکل جاده دسترسی بیمارستان ۳۷۶ تختخوابی، پردیس شماره ۱ و ۲ دانشگاه پرداخت و گفت: از چند سال اخیر تاکنون این بیمارستان برای رفع چالش‌های حوزه درمان استان در حال احداث و تکمیل است، اما زیبنده استان ما نیست که این بیمارستان پس از تکمیل و احداث؛ جاده دسترسی نداشته باشد.

وی همچنین در ادامه به اعطای مجوز احداث ۱۴ هزار متر مربع فضای آموزشی در دانشگاه اشاره کرد و گفت: در صورت احداث و تحقق این رقم؛ یقیناً بسیاری از مشکلات دانشگاه در حوزه آموزش برای همیشه رفع خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام در خاتمه سخنان خود یادآور شد: استان ایلام در زمان جنگ تحمیلی و در سالهای اخیر نیز به عنوان میزبان زائرین اربعین حسینی و عتبات عالیات؛ صادقانه به نظام و مردم خدمت نموده و اکنون لازم است که بیش از گذشته به این استان و چالشها و مشکلات آن توجه شود.

در ادامه نیز حجت الاسلام و المسلمین هاشمی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن خیرمقدم به منتخب مردم استان در مجلس شورای اسلامی و آرزوی قبولی طاعات و عبادات مردم روزه‌دار در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: دستیابی به جایگاه اجتماعی؛ تکلیف و مسئولیت پذیری به همراه دارد و ان‌شاءالله که اینگونه جایگاه‌ها مسیری برای خدمت هرچه بیشتر به مردم باشد.

وی با بیان اینکه سنگینی مسئولیت نمایندگان نسبت به حقوق حوزه انتخابی خود و در سطحی بالاتر مردم ایران اسلامی بر کسی پوشیده نیست، ابراز کرد: مردم از مشکلات و گرفتاریهای بسیاری در جریان زندگی رنج می‌برند و لازم است نمایندگان مردم در مجلس در بعد قانونگذاری و نظارت بر عملکرد قوه مجریه نقش محوری خود را ایفا نمایند و در آرامش و رفاه مردم تاثیرگذار باشند.

در ادامه نیز منتخب مردم استان در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر از تلاش و دلسوزی رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام و دیگر مسئولان و پرسنل دانشگاه در خصوص مبارزه با بیماری کرونا در سطح استان اظهار داشت: با شیوع این بیماری در سطح استان؛ بسیاری از هم استانی‌ها به لحاظ معیشتی و اقتصادی دچار مشکلاتی شده‌اند.

دکتر سارا فلاحی افزود: استان ما هنوز در کانون توجه مرکز آنطور که شایسته است، قرار نگرفته و لازم است که ما تصویری صحیح از مشکلات و نارسایی‌ها را منعکس کنیم تا بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

وی ابراز داشت: با مطرح کردن مشکلات و چالش‌ها و شناساندن استان به کشور باید مسئولیت خطیر خود نسبت به مردم و این دیار ادا کنیم و اگر مقدور باشد از تمامی ظرفیتهای استان و استان‌های دیگر و از ظرفیت نمایندگان مجلس در این استان‌ها برای کمک به توسعه استان کمک بگیریم.

وی در ادامه این بحث گفت: استان ایلام، یک استان محروم و مرزنشین است و در دوران دفاع مقدس دین خود را به نظام ادا نموده و اکنون باید بیش از گذشته به آن توجه شود.

وی اضافه کرد: میزبانی ایلام از زائران اربعین حسینی عنایت ویژه امام حسین(ع) به این استان است و باید از این ظرفیت به بهترین وجه استفاده کنیم و در تمامی زمینه‌ها از جمله زمینه سلامت و ایجاد زیرساخت های بهداشتی درمانی و همچنین ارتقاء صنعت توریسم درمانی نهایت تلاش خود را به کار گیریم.

دکتر فلاحی تصریح کرد: برای رفع چالش‌ها در حوزه بهداشت و درمان؛ کارگروهی در سطح استان تشکیل خواهد شد که مشکلات و نارسایی‌ها را به صورت هدفمند شناسایی و مورد بررسی قرار دهد تا در سطح ملی برای رفع آنان تلاش صورت گیرد.

گفتنی است که در ادامه نیز حاضران در جلسه ضمن بیان دیدگاهها و نقطه نظرات خود؛ به بحث و تبادل نظر در رابطه با موضوعات مطروحه پرداختند.

خاطرنشان می گردد که منتخب مردم استان در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با همراهی دکتر کریمیان رئیس دانشگاه، مسئول نهاد رهبری دانشگاه، معاون توسعه، مدیران حراست و روابط عمومی و برخی از مسئولان دانشگاه از ساختمان دانشکده‌های پزشکی، دندانپزشکی و پرستاری و مامایی و کتابخانه مرکزی دانشگاه بازدید نمود و در ادامه نیز از جاده دسترسی به بیمارستان ۳۷۶ تختخوابی و پردیس شماره ۱ دانشگاه علوم پزشکی ایلام بازدید نمود و در جریان مشکلات چالشهای این جاده دسترسی قرار گرفت.

اشتراک گذاری
تصاویر
  •   دیدار منتخب مردم استان در مجلس شورای اسلامی با رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام
  •   دیدار منتخب مردم استان در مجلس شورای اسلامی با رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام
ثبت امتیاز