برگزاری جلسه بررسی چالشها و رفع نیازمندیهای دانشگاه در حوزه تجهیزات بهداشتی و حفاظت فردی در دانشگاه علوم پزشکی ایلام
امتیاز:
جلسه بررسی چالشها و رفع نیازمندیهای دانشگاه علوم پزشکی ایلام در حوزه تجهیزات بهداشتی و حفاظت فردی با حضور رئیس محترم دانشگاه، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه، مدیر روابط عمومی و نماینده مجمع خیرین سلامت کشور در استان و نماینده مجمع خیرین سلامت شهرستان دزفول برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر کریمیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن خیرمقدم به نماینده مجمع خیرین سلامت شهرستان دزفول و تسلیت رحلت جانگداز حضرت امام خمینی(ره)، قیام ۱۵ خرداد و شهادت امام جعفر صادق علیه السلام؛ به اهمیت حضور خیرین در حوزه بهداشت و درمان در جهت رفع مشکلات و چالشهای این حوزه اشاره کرد و افزود: برخی از نیازها و چالشهای حوزه سلامت نیازمند حضور خیرین نیکوکار می باشد و می توان از ظرفیت خیرین برای رفع نیازها و ارتقاء سطح خدمات دهی به مردم و جامعه به خوبی بهره برد.
شهرستان دزفول و استان ایلام به عنوان دو همسایه همواره تعامل و همکاری شایستهای در راه خدمت مردم در حوزه سلامت داشته اند که قطعاً این همکاریها موجب افزایش رضایتمندی عموم مردم و گشودن بابی برای ارتقاء سطح همکاری های دو جانبه در آینده خواهد بود.
ایلام یک استان محروم و کمبرخوردار است و در حوزه سلامت به دلیل ضعف در زیرساختهای بهداشتی درمانی، همواره نیازمند حمایت و پشتیبانی همگانی از جمله خیرین حوزه سلامت است.
اگر این حمایتها از حوزه سلامت استان به معنای واقعی شکل بگیرد، مسئولان و کارکنان دانشگاه علاوه بر رفع چالشها و نیازها؛ با فراغبال بیشتری می توانند به مردم خدمت کنند.
خیرین سلامت به دانشگاه در ایام شیوع کرونا کمک و مساعدتهای ارزشمندی داشتهاند اما کافی نیست و در ادامه راه نیز نیازمند حمایت هرچه بیشتر هستیم.
در ادامه نیز دکتر جوروند رئیس مرکز مشارکتهای اجتماعی دانشگاه و نماینده مجمع خیرین سلامت کشور در استان ایلام ضمن خیرمقدم به نماینده مجمع خیرین سلامت شهرستان دزفول؛ هدف از تشکیل اینگونه جلسات را ارزیابی نقاط مثبت و قوت برای همکاری دوجانبه و شناسایی مسیر و عرصه برای مشارکت و حضور خیرین سلامت عنوان کرد و در بخش دیگری از سخنان خود به بیان گزارشی از نیازمندیها و چالشهای حوزههای مختلف دانشگاه در جهت همکاری و مشارکت خیرین سلامت پرداخت.
همچنین در بخش دیگری از این جلسه دکتر علیمرادی رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه در سخنانی به اهمیت و جایگاه فوریتهای پزشکی برای امداد و انتقال بیماران و مصدومین و نجات جان آنان اشاره کرد و با بیان اینکه از ۴۳ پایگاه اورژانس، تعداد ۱۱ پایگاه دارای ساختمان استاندارد هستند؛ خواستار کمک و مشارکت خیرین سلامت در راستای احداث پایگاههای فوریت پزشکی در مناطق حساس و نیازمند احداث پایگاه شد.
در ادامه این جلسه نیز مهندس وحید شریعتی نماینده مجمع خیرین سلامت شهرستان دزفول ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و تلاشهای دکتر کریمیان ریاست محترم دانشگاه و سایر مسئولان و کارکنان دانشگاه در حوزههای مختلف در راستای خدمت به مردم؛ با اشاره به هماهنگیها و همکاریهای مساعد و مناسب مجمع خیرین سلامت شهرستان دزفول و استان ایلام ابراز کرد: در ایام شیوع بیماری کرونا در بسیاری از نقاط، خصوصاً مناطق محروم کشور مشکلاتی در تهیه کیت و لباسهای حفاظتی و اقلام بهداشتی کارکنان در راه مقابله با کرونا پیش آمد که بنا به ضرورت، خیرین سلامت وارد عرصه شدند و در کنار دانشگاههای علوم پزشکی برای خدمت حاضر شدند.
وی خاطرنشان کرد که قطعاً در راستای کمک به دانشگاه علوم پزشکی ایلام در راه مقابله با کرونا ثابتقدم خواهیم بود و با ارزیابی و اخذ گزارش از دانشگاه علوم پزشکی ایلام، در جهت رفع چالشها و نیازمندیها در حوزه اقلام بهداشتی و حفاظت فردی تلاش خواهیم کرد که در این عرصه حضور پررنگی داشته باشیم.
شریعتی یادآور شد: امیدواریم که با حضور مجمع خیرین سلامت شهرستان دزفول در استان ایلام و مشارکت آنان در رفع مشکلات و چالشها؛ زمینههای حضور و مشارکت هرچه بیشتر خیرین سلامت استان و دیگر مناطق، برای حمایت و مساعدت دانشگاه علوم پزشکی ایلام فراهم گردد.
گفتنی است که در ادامه این جلسه حاضران ضمن بحث و تبادل نظر در رابطه با حوزههای همکاری و بررسی و شناسایی حوزههای نیازمند حضور و مشارکت خیرین؛ به بیان دیدگاهها و نقطه نظرات خود در رابطه با موضوعات مطروحه پرداختند.