X

دانشگاه علوم پزشکی ایلام :: اخبار

حوزه ریاست درباره ما اخبار
تاریخ انتشار: چهارشنبه 07 دی 1401
 پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام بمناسبت شهادت حضرت فاطمه (س)

  پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام بمناسبت شهادت حضرت فاطمه (س)

امتیاز: Article Rating
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام در پیامی فرارسیدن شهادت بزرگ بانوی جهان اسلام حضرت فاطمه(س) را تسلیت گفت.

به گزارش خبرنگار وب دا، متن پیام دکتر جاسم محمدی به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم
قال رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم:
«إِنَّ اَللَّهَ تَعَالَى یَغْضَبُ لِغَضَبِ فَاطِمَةَ وَ یَرْضَى لِرِضَاهَا»

ایام فاطمیه؛ روزهای حزن اهل بیت در مصیبت مادر رسالت و همسر ولایت حضرت زهرای مرضیه (س) است. روزهای غمباری که شیعیان جهان به یاد برترین بانوی زنان عالم به سوگ می‌نشینند، در مظلومیت او ندبه می کنند و از پایداری او درس استقامت و مبارزه با ظلم فرا می گیرند.

فاطمه (س)، معیار فضایل بود و اسوه ی عصمت که آیین محمد (ص) از استقامت سرخ این بانوی حق و حقانیت آوازه یافت و امت از مرام زیبایش، مجد. شهادت حضرت زهرا (س) تنها واقعه ای تاریخی نیست؛ بلکه آموزه ای متعالی در باب ولایت مداری و دفاع از ارزش های اسلام ناب محمدی (ص) است.

حضرت فاطمه (س) بانویی فداکار بودند که با شجاعت هر چه تمام در دفاع از حریم ولایت در مقابل دشمنان ولایت و امامت تا پای جان ایستاده و در این راه از هیچ کوششی فروگذار نکردند، پیروی و اطاعت از ولی خدا درس مهمی است که آن حضرت برای مسلمانان به نمایش گذاشتند تا راه سعادت و نجات را در پیش گیرند.

اینجانب فرارسیدن ایام غمبار شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) ، بی بی دوعالم ، پاره تن پیامبر(ص) و اسوه زنان عالم را به محضر مبارک حضرت ولی عصر(عج)، رهبر معظم انقلاب و ملت شریف ایران اسلامی به ویژه مردم ولایتمدار استان ایلام تسلیت عرض نموده و از خداوند منان برای ملت اسلامی‌مان و به ویژه مردم شریف استان ایلام عزت و سربلندی روزافزون و تداوم راه و سیره آن حضرت را خواستارم.

دکتر جاسم محمدی
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام
اشتراک گذاری
تصاویر
  •  پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام بمناسبت شهادت حضرت فاطمه (س)
ثبت امتیاز