X

دانشگاه علوم پزشکی ایلام :: اخبار

حوزه ریاست درباره ما اخبار
تاریخ انتشار: شنبه 26 اسفند 1402
ارائه خدمات مجازی در حوزه پزشکی نیاز امروز استان است

  ارائه خدمات مجازی در حوزه پزشکی نیاز امروز استان است

امتیاز: Article Rating

به گزارش روابط عمومی، جلسه «پزشکی از راه دور» دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام در ابتدای این جلسه، اظهار داشت: در بحث خدمات پزشکی از راه دور باید دید واقعاً چند درصد مردم با نحوه دریافت این خدمات آشنا هستند بدیهی است برای گسترش آن نیاز است به سمت مدل‌سازی‌های آسان و آموزش و فرهنگ‌سازی در جامعه برویم.
دکتر هدایت حیدری‌زاده افزود: اگرچه ممکن است در اجرای آن ابتدا با چالش‌هایی مواجه شویم ولی ارائه خدمات مجازی در حوزه پزشکی نیاز امروز استان است.
دکتر علی نیکونهاد معاون بهداشتی دانشگاه نیز در بخشی دیگر از این جلسه، تصریح کرد: در مرکز سراج این امکان فراهم شده است و مراجعه‌کنندگان می‌توانند خدمات را به صورت مجازی دریافت کنند و از این تجربه می‌توان برای تله مدیسین نیز استفاده کرد.
دکتر معصومه طهماسبی مدیر درمان دانشگاه نیز در این جلسه، گفت: تکنولوژی تله مدیسین اغلب برای معاینه وضعیت سلامت بیمار، مدیریت بیماری های مزمن، مدیریت دارو، مشاوره تخصصی و تعدادی از خدمات بالینی دیگر که می‌تواند از راه دور ارایه شود، مورد استفاده قرار می گیرد.
دکتر نورالیدن رحیمی مدیرکل بیمه سلامت استان ایلام نیز با اشاره به تأمین مالی و اعتباری خدمات دوراپزشکی، خاطرنشان کرد: باید بحث نحوه پرداخت مشاوره‌های بین بیمارستانی، سهم پزشک، سهم بیمارستان، هزینه حق فنی مشاوره‌های دارویی، هزینه‌های پلتفرم‌های طرف قرارداد و اپراتورها در فرآیند تعرفه‌گذاری خدمات پزشکی از راه دور تعریف و دیده شود.
دکتر علیرضا رمضانی رئیس نظام پزشکی ایلام نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت راه‌اندازی این سیستم، اظهار داشت: پزشکی از راه دور می‌تواند سبب کاهش ازدحام، کاهش مراجعات مردم به مراکز درمانی و رعایت حقوق شهروندی شود.
دکتر مهدی شعبانی مدیر نظارت بر درمان دانشگاه نیز در این جلسه، گفت: توسعه زیرساخت در این زمینه امری حیاتی است و باید در تمامی مراکز بهداشتی و درمانی دانشگاه به این سیستم مجهز شود.
محمد بختی مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه نیز با اشاره به اینکه «پزشکی از راه دور» شامل استفاده از ارتباطات الکترونیکی و نرم افزاری برای ارایه خدمات بالینی به بیماران بدون بازدید شخصی است، تصریح کرد: سیستم ارسال لینک آزمایشگاه مرکزی در مرحله نهایی است و به زودی مورد استفاده قرار خواهد گرفت و سعی ما بر این است در یکی از بیمارستان‌های سطح استان به صورت پایلوت اجرا شود.
عبدالمراد میرحسینی مدیر پشتیبانی و امور رفاهی دانشگاه نیز در این جلسه، خاطرنشان کرد: استفاده از پزشکی از راه دور به عنوان جایگزینی برای مراجعه‌ی حضوری، مزایای زیادی برای بیماران و درمانگران دارد و امیدواریم به بهترین نحو ممکن اجرایی شود.

اشتراک گذاری
تصاویر
  • ارائه خدمات مجازی در حوزه پزشکی نیاز امروز استان است
  • ارائه خدمات مجازی در حوزه پزشکی نیاز امروز استان است
  • ارائه خدمات مجازی در حوزه پزشکی نیاز امروز استان است
  • ارائه خدمات مجازی در حوزه پزشکی نیاز امروز استان است
ثبت امتیاز