کشف و معدومسازی بیش از دو و نیم تُن مواد غذایی فاسد در طرح سلامت نوروزی
امتیاز:
به گزارش روابط عمومی، معاون بهداشتی دانشگاه آخرین آمار اجرای طرح سلامت نوروزی در مراکز بهداشتی استان را تا صبح امروز اعلام کرد.
دکتر علی نیکونهاد با اشاره به اهمیت بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ایام نوروز، اظهار داشت: از ابتدای اجرای این طرح در سراسر استان، 5 هزار و 405 مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع غذا انجام شده و 2 هزار و 644 کیلوگرم مواد غذایی فاسد کشف و معدوم سازی شده است.
وی افزود: براساس بازرسیهای صورت گرفته از این مراکز، 15 مرکز متخلف پلمب و 32 مورد معرفی به مراجع قضایی صورت گرفته است.
معاون بهداشتی دانشگاه با اشاره به اهمیت سلامت آب، گفت: تعداد آزمایشهای میکروبی و شیمیایی آب 288 مورد و کلرسنجی از سامانه آبرسانی 2 هزار و 415 مورد بوده است.
نیکونهاد با بیان اینکه تمامی مراکز بهداشتی در سراسر استان در ایام نوروز در حال ارائه خدمت به مسافران نورزوی هستند، تصریح کرد: در این مدت 30 هزار و 913 مورد ویزیت بیمار در مراکز خدمات جامع سلامت صورت گرفته است.