به گزارش روابط عمومی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام با استاندار ایلام دیدار و گفتگو کرد.
استاندار ایلام در این نشست ضمن قدردانی از تلاشهای مجموعه دانشگاه علوم پزشکی ایلام در خدمترسانی به مردم در حوزه بهداشت و درمان، اظهار داشت: تلاشهای کادر سلامت در استان ایلام در مدت اخیر امیدوارکننده است و تامین مطالبات و خواستههای مردم در سراسر استان در بحث بهداشت و درمان و دارو بسیار میتواند امیدبخش باشد.
دکتر حسن بهرامنیا با تاکید بر ایجاد زیرساختهای بهداشتی و درمانی در استان برای خدمترسانی مستمر به مردم استان، افزود: مردم ولینعمت هستند و مفتخریم به مردم خدمت میکنیم و امیدواریم این خدمت در راستای تحقق حقوق شهروندی مردم باشد.
نماینده عالی دولت در استان ایلام با اشاره به این موضوع که دانشگاه علوم پزشکی استان بیش از هفت هزار پرسنل دارد، خاطرنشان کرد: این تعداد پرسنل بخشی عظیمی از جامعه شهری و روستایی را به خود اختصاص داده است و نشان میدهد که این مجموعه به چه اندازه میتواند در خدماتدهی و رضایتمندی مردم نقش ایفا کند.
وی وظایف و خدمات دانشگاه علوم پزشکی را در صدر اولویتهای مردم ذکر کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی بیشترین ارتباط را با مردم دارد و در رضایتمندی مردمی میتواند بسیار موثر واقع شود.
استاندار ایلام با اشاره به خرید و نصب تجهیزات مورد نیاز دانشگاه در سال گذشته، تصریح کرد: استان ایلام به دلیل بعد مسافت با مرکز، نیازمند خدمات و تجهیزات گسترده است که هر قدر این تجهیزات و امکانات بیشتر باشد بهطور قطع رضایتمندی نسبی مردم هم فراهم میشود.
دکتر هدایت حیدریزاده سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام نیز در این دیدار، اظهار داشت: در ایام نوروز در کلیه حوزههای درمانی و بهداشتی خدمات خوبی به مردم ارائه شد و بازدیدهایی از بیمارستانها و مراکز بهداشتی و درمانی صورت گرفت و به زودی نیازمندیها و چالشهای موجود رفع خواهد شد.
حجت الاسلام و المسلمین سید محمد باقر هاشمی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز در این دیدار، گفت: خدماتی در دانشگاه ارائه میشود و شاید چالشهایی را به دنبال داشته باشد که انتظار حمایت بیشتری وجود دارد تا خدمات شبانهروزی همکاران دیده شود.
دکتر عادل مقصودی نژاد سرپرست معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه نیز در این دیدار خاطرنشان کرد: از آبان ماه تاکنون بیش از هفت ماه اضافه کار و مطالبات کارانه پزشکان و هفتاد میلیارد بدهی حوزه دارو پرداخت شده و ده میلیارد نیز برای تکمیل بیمارستان ملکشاهی هزینه شده است.
دکتر شهرام کارگر معاون درمان دانشگاه نیز تصریح کرد: سی تی اسکن بیمارستان رازی و سی تی آنژیو بیمارستان شهید مصطفی خمینی به زودی و در صورت تأمین اعتبار راهاندازی خواهند شد.
دکتر صیدنور علیمرادی رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه نیز در این دیدار گفت: مرکز فوریتهای پزشکی شهید قاسم سلیمانی در مرز بینالمللی مهران جهت خدمترسانی به زوار در ایام اربعین در طی نُه ماه ساخته شد.
دکتر یوسف زمانی سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه نیز خاطرنشان کرد: خوشبختانه در ایام نوروز مشکل کمبود دارو نداشتیم و در آینده در زمینه دارو وضعیت بهتری خواهیم داشت.