دیابتی ها روزانه6 واحد گروه نان و مواد نشاسته ایی را در برنامه های خود قرار دهند.
امتیاز:
.مهندس علیمردانی اضافه کرد: برخلاف تصور عامه مصرف گروه نان و مواد نشاسته ایی نباید در رژیم غذایی مبتلایان به دیابت حذف شود بلکه باید روزانه حداقل6 واحد از این گروه را قرار دهند. وی ادامه داد: این بحث که مبتلایان به دیابت نباید مواد نشاسته مصرف کنند صحیح نیست و این افراد می توانند این مواد را در برنامه های غذایی خود بگنجانند . مهندس علیمردانی افزود: یک واحد از این گروه مساوی است با یک برش نان به اندازه کف دست ترجیحأ نان سنگک، بربری، تافتون سبوسدار یا یک سوم لیوان برنج(5-4) قاشق غذاخوری) یا یک سوم لیوان ماکارونی پخته یا نصف لیوان لوبیا چیتی، عدس، نخود، لپه یا یک عدد سیب زمینی کوچک یا نصف لیوان سبزی های نشاسته ای نظیر نخود سبز و ذرت است...