به گزارش روابط عمومی، اولین نشست کمیته بهداشت و درمان اربعین در دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد.
سرپرست دانشگاه در ابتدای این جلسه، استفاده از تمام ظرفیتها و امکانات را برای ارائه خدمات مطلوب به زائران اربعین حسینی (ع) لازم دانست و اظهار داشت: جلسات اختصاصی مجزا هر معاونت و مدیریت باید به صورت مستمر برگزار شود و نتایج عملیاتی میخواهیم و نکات کلیدی باید مدنظر باشد که بر اساس آن تصمیمگیری کنیم.
دکتر هدایت حیدریزاده با اشاره به ورود بالگرد به استان پس از 3 سال، افزود: نبود بالگرد اختصاصی اورژانس نقص بزرگی برای حوزه سلامت استان بود و استاندار ایلام در آمدن بالگرد نقش مهمی ایفا کرد که جای تقدیر دارد
وی تصریح کرد: در جلسه با معاون توسعه وزیر بهداشت پیگیر بودجه اختصاصی برای اربعین بودیم که قولهای مساعدی دادند و در کمیته اربعین استان و کشور باید برای حوزه سلامت استان ردیف اختصاصی تعریف شود.
دکتر صیدنور علیمرادی رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه، خاطرنشان کرد: چالشها باید از الان مشخص شود و برنامههای راهبردی را نگارش و در اختیار کارشناسان قرار دهیم و همچنین امسال اسکان در مرز را برای پرسنل خواهیم داشت و امیدواریم با حمایت معاونت توسعه شرایط اسکان فراهم شود.
دکتر شهرام کارگر معاون درمان دانشگاه نیز، بیان داشت: مرکز فوریتهای پزشکی شهید سلیمانی در پایانه مرزی مهران در سال گذشته کمک بسیار زیادی به بخش درمان و بیمارستانهای سطح استان کرد و امیدواریم امسال نیز به خوبی مدیرت شود و امسال نیز سعی میکنیم نیروهای متخصص کاربردیتر در مرز و بیمارستان امام حسین (ع) مستقر شوند.
دکتر علی نیکونهاد معاون بهداشتی دانشگاه نیز در این جلسه، گفت: نظارت بر مواد غذایی و سلامت آب از همین الان آغاز شده و تا بعد از اربعین ادامه خواهد داشت و همچنین پرسنل بهداشتی و درمانی باید به خوبی مدیریت شوند و مشکلات سال گذشته در این زمینه باید حل شود.
دکتر یوسف زمانی سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه نیز در این نشست، اظهار داشت: باید تصمیم جدی در حوزه دارو گرفته شود که بر اساس دستورالعمل ابلاغی دانشگاه پزشکان دارو تجویز کنند و بیش از حد مجاز دارو تجویز نکنند که سازمانهای بیمهگر بتوانند هزینهها را پرداخت کنند و ۲۰ هزار سرم در شهرک اسلامیه مهران ذخیره کردهایم و امیدواریم برای اربعین مشکلی در این زمینه نداشته باشیم.
سرهنگ علی مریدی مسئول بسیج جامعه پزشکی نیز، تصریح کرد: جانمایی بیمارستان صحرایی امسال در پایانه خواهد بود و تلاش میکنیم که خدمات مطلوبی را به زائران ارائه دهیم.
عبدالمراد میرحسینی مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه نیز در این جلسه، بیان داشت: هر خدماتی که در اربعین ارائه میشود نیازمند امور پشتیبانی و رفاهی است و امسال باید سعی شود شرایط تغذیه نیز بهبود یابد.
یاسر سلیمانی سرپرست مدیریت آمار و فناوری اطلاعات نیز با اشاره به اینکه در حوزه زیرساخت اقدامات خوبی در سالهای گذشته انجام شده است، گفت: سیستمهای سختافزاری و نرمافزاری در مرز فراهم است و باید با بیمههای پایه نیز جلساتی برگزار شود که مشکلات نسخه الکترونیک حل شود.
دکتر حمید آلیآبادی مدیر حراست دانشگاه نیز در این جلسه، تصریح کرد: ۶۶ نفر از دانشگاههای علوم پزشکی استانهای شمالی به جمع نیروهای حراست اضافه خواهند شد و امیدواریم همچون گذشته در این زمینه مشکلی نداشته باشیم.
دکتر مصطفی علیرحمی سرپرست اداره بازرسی دانشگاه نیز در این جلسه، اظهار داشت: از بازرسان ماده ۹۱ کمک خواهیم گرفت و نیروهای بازرسی ستاد دانشگاه نیز به صورت شبانهروزی در مرز حضور خواهند داشت.
دکتر بهزاد بسطامی معاون فرهنگی و دانشجویی، نیز خاطرنشان کرد: سال گذشته حضور دانشجویان در مرز و ارائه خدمات از سوی آنها مناسب نبود و تلاش میکنیم امسال بتوانیم برنامهریزی مبسوطی داشته باشیم که این دانشجویان کمک شایانی به امر خدماترسانی بهداشتی و درمانی داشته باشند.
سهراب اصحابی مشاور رئیس دانشگاه در امور درمان نیز تصریح کرد: با تعدادی از پزشکان ایلام قرارداد خواهیم بست که روزانه دو پزشک در مرز حضور خواهند داشت که ثبات نسخ الکترونیک را داشته باشیم که این امر کمک شایانی به دریافت هزینه از بیمه خواهد کرد.
محمدرضا سپهر مدیر روابط عمومی دانشگاه نیز گفت: امکانات و تجهیزات خبری و تصویری نیاز داریم و امیدواریم حمایت لازم صورت بگیرد که امسال برنامههای خاصی داریم که برای عملیاتی شدن نیازمند حمایت ویژه است.
گفتنی است؛ در این جلسه سایر اعضا نیز به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند و مواردی نیز به تصویب رسید.