X

دانشگاه علوم پزشکی ایلام :: اخبار

حوزه ریاست درباره ما اخبار
تاریخ انتشار: چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391
مصرف نمک های تصفیه نشده خطر اختلال بیماریهای گوارشی را افزایش می دهد.

  مصرف نمک های تصفیه نشده خطر اختلال بیماریهای گوارشی را افزایش می دهد.

امتیاز: Article Rating

مهندس سمیرایار افزود: استفاده از نمک های تصفیه شده یددار با درجه خلوص حداقل2/99 درصد ضروری است و همچنین باید در هنگام خرید این نمک ها باید به مختصات بهداشت آنها شامل تاریخ تولید، انقضاء و سری ساخت توجه کرد مهندس ایار اضافه کرد: مصرف روزانه نمک در رژیم غذایی افراد مفید است ولی باید در مصرف آن دقت لازم بعمل آید واز استفاده بی رویه از این ماده پرهیز شود.

اشتراک گذاری
تصاویر
  • مصرف نمک های تصفیه نشده خطر اختلال بیماریهای گوارشی را افزایش می دهد.
ثبت امتیاز