مرکز مراقبتهای سندرومیک در پایانه مرزی مهران همچنان فعال است
امتیاز:
به گزارش روابط عمومی، معاون بهداشتی دانشگاه آخرین آمار ارائه خدمات بهداشتی به زائران را تا صبح امروز اعلام کرد.
دکتر علی نیکونهاد با اشاره به اهمیت بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ایام نوروز، اظهار داشت: از ابتدای اجرای این طرح در سراسر استان، ۱۰ هزار و ۵۳۴ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع غذا انجام شده و ۱۱ هزار و ۷۸۵ کیلوگرم مواد غذایی فاسد کشف و معدوم سازی شده است.
وی افزود: در این مدت ۲۴۰ مورد نمونهبرداری از مواد غذایی نیز صورت گرفته است.
معاون بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: تعداد ۲۲۰ نفر نیروی بهداشتی که اغلب مراقبین سلامت که شامل کارشناسان بهداشت عمومی و محیط، کارشناسان مامایی و تعدادی کارشناس روان هستند که کارشناسان بهداشت محیط در سطح مراکز تهیه و توزیع و موکبها و نظارت بر توزیع منابع آب فعالیت میکنند و همکاران مبارزه با بیماریها در مرکز سندرمیک، مراقبتهای مرزی را انجام میدهند که بیشتر پیگیر بیماریهای تنفسی از جمله انفلوانزا و کووید و گوارشی هستند.
وی با اشاره به اهمیت بیماری تب دنگی، گفت: برای تب دنگی رپید تستهایی داریم که بالغ بر ۹۵ درصد نتایج قابل اعتماد میباشند و تا کنون هیچ موردی از تب دنگی نداشتیم.
نیکونهاد با اشاره به توصیههای بهداشتی برای زائران، بیان داشت: استفاده از لباسهای روشن و گشاد و پنبهای توصیه میشود و انتظار داریم آنها به مقدار کافی آب بنوشند همچنین موضوع سالم بودن نذورات مدنظر زائرین باشد و از کامپوت و کنسرو استفاده کنند و همچنین از مواد غذایی پخته شده که سرد شده باشند به هیچ وجه استفاده نکنند.