X

دانشگاه علوم پزشکی ایلام :: اخبار

حوزه ریاست درباره ما اخبار
تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 04 شهریور 1393
سومین جلسه مدیریت بحران در دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد

  سومین جلسه مدیریت بحران در دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد

امتیاز: Article Rating

 

 
با حضور رئیس دانشگاه و معاونین حوزه های مختلف، سومین جلسه مدیریت بحران در دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد.
 
  به گزارش خبرنگار وب دا، در ابتدای این جلسه دکتر علی دل پیشه رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن بیان آماری در خصوص مصدومین و ارائه گزارشی از اقدامات دانشگاه علوم پزشکی در جریان وقوع زلزله 1/6 ریشتری در استان اظهار کرد: در این شرایط وظیفه انسانی و رسالت سازمانی همه ما در دانشگاه حکم می کند که در کنار مردم زلزله زده شهرستان های آبدانان و دهلران باشیم.
  
وی ادامه داد: ارائه بهترین و جامع ترین خدمات بهداشتی و درمانی به مردم در مناطق زلزله زده در حال حاضر اصلی ترین اولویت دانشگاه علوم پزشکی ایلام بوده و لازم است علاوه بر تلاش و سختکوشی، نیروی انسانی و امکانات و تجهیزات را در این راستا به خوبی مدیریت نماییم.
  
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام با بیان اینکه در حوزه درمان به خوبی توانسته ایم در زلزله اخیر عمل کنیم، خاطر نشان ساخت: استفاده مناسب از توان و ظرفیت دانشگاه در راه خدمات رسانی به مصدومان زلزله در استان بارها از سوی مسولان وزارت بهداشت خصوصاً وزیر محترم و معاونین ایشان و همچنین مسئولان استانی مورد تحسین قرار گرفته که نشانگر احساس مسئولیت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی در عرصه خدمت است.
 
در ادامه نیز معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: خوشبختانه در چند روز اخیر در حوزه درمان در مناطق زلزله زده مورموری، آبدانان و دهلران با تلاش همکاران و مدیریت مناسب به گونه ای وارد عرصه شدیم که خدمات درمانی را به بهترین شکل به مصدمین ارائه نمودیم.
 
دکتر کرد جمشیدی اضافه کرد: در حال حاضر تمامی تیم های پزشکی به همراه امکانات و تجهیزات در منطقه مستقر بوده و در آمادگی کامل به سر می برند.
 
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی نیز بیان داشت: در شرایط فعلی تمامی شبکه های بهداشتی و درمانی سطح استان آماده هرگونه اقدام در مواقع ضروری و وقوع احتمالی زلزله هستند.
 
دکتر ناصری فر ابراز داشت: پس از وقوع زلزله، مسائل بهداشتی تاثیر خود را نشان می دهند و لذا باید در این راستا توان بیشتری برای جلوگیری از بروز مشکلات بعدی در حوزه بهداشت از جمله آلودگی آب، عقرب گزیدگی، مسمومیت غذایی و.. در این مناطق باشیم. همچنین در این مناطق 89 مادر باردار وجود دارند که خدمات ویژه ای باید به آنان ارائه نماییم که مشکلی برای آنان در این شرایط پیش نیاید.
 
معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی نیز بیان نمود: شدت وقوع زلزله و مصدوم شدن تعدادی از مردم در شهرستان های آبدانان و دهلران ما را بر آن داشت که نسبت به نیاز موجود نیروی انسانی از جمله پزشک و پرستار و تجهیزات، اماکن و داشته های دانشگاه در این زمینه بکار گیریم.
 
دکتر افسرده اضافه نمود: خوشبختانه در راه خدمات دهی به مردم در مناطق زلزله زده مناسب عمل نموده ایم و این امر تا هنگام عادی شدن شرایط تداوم خواهد داشت.
 
دکتر دشتی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی به تشریح وضعیت دارویی در مناطق زلزله زده اشاره کرد و گفت: از همان لحظات نخست وقوع زلزله نسبت به داروی مورد نیاز در مراکز درمانی مناطق زلزله زده اقدام شده و خوشبختانه نیازهای دارویی مرتفع گردیده است.
 
دکتر رضایی طاویرانی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی هم با بیان اینکه پشتکار کادر پزشکی و درمانی دانشگاه پس از وقوع زلزله ستودنی است، بیان داشت: این عزیزان با تلاش و اهتمام خود در راه خدمت دهی به مردم در مناطق زلزله زده نشان دادند که دانشگاه علوم پزشکی صادقانه و مسئولانه خدمات دهی نموده است.
 
دکتر طاهری کلانی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه حضور طولانی مدت و شبانه روزی پزشکان و پرستاران در مناطق زلزله زده باعث فرسودگی آنان می گردد، ابراز کرد: با جایگزین نمودن نیروهای تازه نفس در این حوزه می توانیم با توان بیشتری به مردم در مناطق زلزله زده استان خدمت کنیم.
 
دکتر جوهری مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی هم در ادامه این جلسه عنوان نمود: تمامی بخش ها و حوزه های مختلف دانشگاه در روزهای اخیر پس از وقوع زلزله عملکردی شایسته داشته اند که قابل تقدیر است و امیدواریم در ادامه با این همدلی و همراهی صادقانه بتوانیم خدمات شایسته ای به مردم مناطق زلزله زده تقدیم کنیم.
 
دکتر صیدی رئیس مرکز فوریت های پزشکی استان نیز بیان داشت: تعداد ده آمبولانس، اتوبوس آمبولانسی و تیم های متعدد پزشکی با تمام تجهیزات در منطقه زلزله زده مستقر بوده و در آماده باش کامل به سر می برند.
 
 در ادامه نیز دیگر نیازهای مردم زلزله زده در منطقه و اقدامات لازم برای خدمت دهی به آنان از سوی اعضای جلسه مدیریت بحران دانشگاه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و حاضران به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود در این راستا پرداختند.
 
 
اشتراک گذاری
تصاویر
  • سومین جلسه مدیریت بحران در دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد
  • سومین جلسه مدیریت بحران در دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد
  • سومین جلسه مدیریت بحران در دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد
ثبت امتیاز