نود و یکمین نشست ستاد اجرایی و شورای سیاستگذاری طرح تحول نظام سلامت استان با حضور معاون درمان وزارت بهداشت و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد.
به گزارش پیمان کمالوندی خبرنگار وب دا، در ابتدای این نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن خیر مقدم به دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت اظهار کرد: سفر معاون درمان وزارت بهداشت به استان فصل جدیدی از توجه به زیرساختها و امکانات و تجهیزات درمانی در ایلام خواهد بود.
دکتر همتی ادامه داد: با رایزنی با مسئولان ارشد کشور و نظام توانستهام با اخذ اعتبارات کلان بالغ بر ۶۰ درصد مشکلات مالی و اعتباری دانشگاه را رفع نمایم.
وی خاطرنشان کرد: انشاءالله با حمایت وزیر محترم و سایر مسئولان وزارت بتوانیم مشکلات و نارسایی ها را در استان ایلام در حوزه بهداشت و درمان رفع نموده و خدمات شایستهای به مردم ارائه کنیم.
در ادامه نیز معاون درمان وزارت بهداشت ضمن تقدیر از میزبانی شایسته رئیس و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی ایلام اظهار کرد: پذیرش مسئولیت در شرایط سخت فعلی و مشکلات مالی آن قابل تقدیر است و دکتر همتی ریاست محترم دانشگاه با تقبل این مسئولیت کار بزرگی انجام داده اند.
دکتر قاسم جانبابایی ادامه داد: قطعاً در ادامه به استان ایلام در جهت رفع مشکلات و نارسایی های حوزه درمان سفر خواهم کرد چرا که این استان در حال حاضر به یک استان مهم در جریان تردد زائران اربعین حسینی تبدیل شده است.
وی افزود: اگر بخواهید یادگاری از شما باقی بماند و از شما به نیکی یاد شود، فرآیندها را اصلاح کنید و به سطح بندی نظام ارجاع در استان بیشتر از گذشته اهمیت دهید.
در ادامه نیز دکتر ولیزاده معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایلام با بیان اینکه بیش از ۶۰ درصد مردم استان تحت پوشش نهادهای حمایتی قرار دارندو اظهار کرد: در استان ایلام در سال بالغ بر شش میلیون تردد از سوی زائران انجام میشود. لذا این استان با توجه به ظرفیت زائران اربعین حسینی توجه بیشتری از سوی مسئولین وزارت بهداشت را می طلبد.
در ادامه نیز دکتر پاکزاد معاون توسعه دانشگاه به مشکلات فضای فیزیکی و کمبود امکانات کلینیکهای ویژه در شهرستان ها اشاره کرد و در ادامه نیز ابراز داشت: کمبود نیروی انسانی یکی دیگر از مشکلاتی است که گریبانگیر دانشگاه شده است.
دکتر آبانگاه معاون درمان دانشگاه نیز با بیان گزارشی از وضعیت حوزه درمان استان خواستار توجه هر چه بیشتر وزارت بهداشت به توسعه زیرساختها و امکانات و تجهیزات بیمارستانی شد.
دکتر ناصری فر معاون بهداشتی دانشگاه نیز در بخش دیگری از این نشست با شاره به ارتباط تنگاتنگ حوزههای بهداشت و درمان با هم، به مشکلات مشترک بین این دو حوزه و راهکارهای لازم در جهت رفع این نارسایی ها اشاره نمود.
دکتر صادقی فر سرپرست مرکز مشارکتهای اجتماعی دانشگاه نیز استان ایلام را تنها استان در کشور برشمرد که بیمارستان درجه یک در آن وجود ندارد و اعتباربخشی و بخش اسناد بیمارستانی را از مشکلاتی عنوان کرد که همواره دانشگاه علوم پزشکی ایلام به خاطر آن کسورات را تجربه می کند.
گفتنی است در ادامه این نشست نیز دیگر اعضای ستاد اجرایی طرح تحول نظام سلامت به بیان گزارشی از حوزه کاری خود و راهکارهای در زمینه ارتقاء سطح خدمات به مردم در قالب این طرح پرداختند.