ارائه بیش از 600 هزار خدمت،نمایشی عظیم از خدمتگزاری دانشگاه به زائران اربعین حسینی است
امتیاز:
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام در نشست مشترک هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی با اصحاب رسانه استان ایلام ضمن خیرمقدم به اصحاب رسانه اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی با 1200 نفر نیروی عملیاتی، 150 دستگاه آمبولانس، 8 فروند بالگرد، 10 دستگاه اتوبوس آمبولانس و 10 دستگاه موتورلانس به زائرین اربعین خدمت رسانی نموده است.
به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر کریم همتی در این رابطه اظهار داشت: در ایام تردد زائران به تعداد 78 هزار و 661 زائر در بیمارستان های استان خدمت رسانی شده که از این تعداد 818 نفر خارجی بوده است.
وی ادامه داد: تعداد یک هزار و 221 مورد عمل جراحی نیز در سطح بیمارستان های استان صورت گرفته و همچنین تعداد70 هزار و 668 نسخ دارویی نیز ثبت شده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام تصریح نمود: وزارت بهداشت و استانداری ایلام در راستای خدمت رسانی به زائران از حوزه سلامت حمایت های بی دریغ و قاطعانه ای داشته اند.
وی بیان داشت: اربعین سال 97 تمام جناح های سیاسی، اجتماعی و همه مردم در این مدت فعالیت گسترده ای داشتند که در مدت برگزاری کنگره های عظیم اربعین حسینی در سالیان گذشته در نوع خود بی نظیر است.
دکتر همتی ابراز کرد: یکی از اتفاقات نیک در ایام اربعین را اهدا 150 میلیارد ریال تجهیزات توسط وزارت بهداشت به استان ایلام بوده که در راه بهینه کردن خدمات به مردم موثر باشد.
وی افزود: موسسه خیریه ملی مرهم متشکل از 56 متخصص و فوق تخصص از جراحان مشهور کشور برای انجام عمل جراحی شکاف لب و کام، ناهنجاری های بدو تولد، جمجمه، سر و صورت از سی ام آبان ماه جاری تا چهارم آذر در بیمارستان امام خمینی(ره) ایلام مستقر خواهند شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: هزینه هر عمل جراحی یک عمل جراحی معمولی شکاف لب و یا کام 60 میلیون تا 160 میلیون ریال است که به صورت کاملاً رایگان توسط این موسسه صورت خواهد گرفت.
وی خاطرنشان کرد: پیش بینی می شود که در سطح استان 160 تا 200 مورد جراحی شکاف کام و لب و 400 مورد جراحی چشم نیز صورت گیرد.
دکتر همتی یادآورشد: رسانه ها ما را در اطلاع رسانی بیشتر به عموم مردم جهت دریافت این خدمات رایگان توسط تیم پزشکی موسسه خیریه مرهم یاری نمایند.
در ادامه نیز دکتر جمیل صادقی فر سرپرست معاونت اجتماعی دانشگاه ضمن خیرمقدم به رئیس دانشگاه، مسئولان اداره کل ارشاد اسلامی و اصحاب رسانه؛ تشکیل شورای پیام رسان سلامت را یکی از اقدامات مهم و شایسته در راستای اجتماعی شدن سلامت عنوان کرد و گفت: رسانهها در این عرصه به عنوان بازوی توانای دانشگاه اهداف و برنامه های حوزه سلامت را به جامعه انتقال دهند.
وی افزود: در چشم انداز شورای پیام رسان سلامت دو موضوع مهم همواره مدنظر بوده که شامل همکاری های بین بخشی دستگاهها و ارگانها با دانشگاه علوم پزشکی و همچنین مشارکت مردم در مقوله سلامت میباشد.
سرپرست معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی ایلام خاطرنشان کرد: رسانه ها به عنوان نمایندگان مردم همواره در راستای دفاع از حقوق جامعه گام برداشته اند که قابل تقدیر است.
دکتر صادقیفر با بیان اینکه موسسه خیریه ملی مرهم از ۳۰ آبان الی ۴ آذر در استان مستقر خواهد شد، بیان کرد: این موسسه با ۵۶ متخصص با استقرار در بیمارستان امام خمینی(ره) ایلام به صورت داوطلبانه خدمات پزشکی و جراحی رایگان به جامعه هدف ارائه خواهد کرد.
وی تصریح کرد: برای اطلاع رسانی به مردم از حضور تیم پزشکی و جراحی موسسه ملی مرهم در استان، نیاز است رسانهها ما را در راستای ارائه خدمت به جامعه هدف یاری نمایند.
در ادامه این نشست نیز یونس قیطانی معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ضمن تقدیر از تلاش ها و زحمات مسئولان و پرسنل دانشگاه علوم پزشکی در خدمتگزاری به مردم اظهار کرد: رسانهها با انعکاس اهداف و برنامههای حوزه سلامت آنان را در راه تحقق این اهداف بیشتر از گذشته یاری کنند.
وی در ادامه سخنان خود فضای مجازی در کشور را ظرفیتی برای اطلاع رسانی بهتر و سریعتر به جامعه برشمرد.
در ادامه نیز وحید ملکشاهی نژاد رئیس خانه مشارکت مردمی دانشگاه ضمن تقدیر از تلاش مجموعه دانشگاه در راستای اجتماعی شدن سلامت ابراز داشت: خوشبختانه مسئولان دانشگاه در این رابطه با دلسوزی و مسئولیت پذیری برخورد داشته اند که قابل تقدیر است.
وی همچنین در ادامه به تشریح اقدامات، اهداف و برنامههای خانه مشارکت مردمی بهداشت و درمان دانشگاه پرداخت و خواستار کمک و مساعدت رسانهها برای اجتماعی شدن سلامت و ارتقا سطح سواد سلامت مردم شد.
گفتنی است که در ادامه این نشست اصحاب رسانه و خبرنگاران سوالاتی را مطرح نمودند که رئیس دانشگاه، معاونین و مدیران ستادی و آنان پاسخ گفتند.