با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی، مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری، معاون بهداشتی، مدیر درمان و رئیس مرکز مشارکتهای اجتماعی، مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان و نمایندگان بانوان شاغل در دانشگاه در حوزه های مختلف، "سند ارتقاء وضعیت زنان استان" در ستاد دانشگاه علوم پزشکی ایلام مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش خبرنگار وب دا، در ابتدای این جلسه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن خیرمقدم به مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اظهار داشت: ارتقاء وضعیت شغلی زنان در محیط شغلی همواره دغدغه دانشگاه علوم پزشکی بوده است.
دکتر محمد کریمیان ادامه داد: خوشبختانه دیدگاه جامعه به قشر بانوان نسبت به گذشته تفاوت محسوسی پیدا کرده و امروز شاهد حضور و درخشش بانوان در تمامی عرصهها هستیم.
وی خاطرنشان کرد: در دانشگاه علوم پزشکی نگاه به بانوان، نگاه جنسیتی نیست بلکه تلاش میکنیم که شرایط را برای رشد و ارتقا هر چه بیشتر بانوان در مقایسه با آقایان را فراهم سازیم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام در خاتمه سخنان خود یادآور شد: دانشگاه تمام تلاش خود را به کار خواهد گرفت تا در راه تدوین "سند ارتقاء وضعیت زنان استان" تمام اطلاعات و داشته های خود را در اختیار تدوینگران و دست اندرکاران این سند قرار دهد.
در ادامه نیز مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری ایلام ضمن تبریک انتصاب دکتر کریمیان به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و آرزوی قبولی طاعات و عبادات مردم روزهدار استان عنوان کرد: "سند ارتقاء وضعیت زنان استان" از یک سال اخیر آغاز شده و در این راه برای پویایی هر چه بیشتر این سند نیازمند همکاری ویژه دانشگاه علوم پزشکی هستیم.
مریم شادیوند افزود: این سند شامل اطلاعات اولیه در رابطه با حوزههایی همچون نیروی کار، تحصیلات، ورزش، ازدواج، بهداشت و درمان، آسیب های اجتماعی و ... میباشد که با نگاهی دقیق و کارشناسانه؛ آسیبها و مشکلات و راهکارهایی را در این زمینه بیان میکند.
وی در ادامه به بیان کرد: یک سرفصل از این سند مربوط به حوزه بهداشت و درمان است که در این راستا نیاز به بررسی و پژوهش دارد و از متولیان و مسئولان حوزه سلامت استان انتظار داریم در این عرصه ما را یاری کنند.
در ادامه نیز دکتر نریمانی مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان ضمن خیرمقدم به مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری ابراز کرد: بانوان به عنوان نیمی از جمعیت جامعه؛ نقش آنان در زندگی افراد بسیار برجسته و پررنگ است.
وی افزود: انتظار بانوان شاغل در دستگاهها و ارگانها، برداشته شدن نگاه جنسیتی و استقرار شایسته سالاری در دستگاهها است که خوشبختانه گامهای بسیار خوبی در سطح استان در این راستا برداشته شده و انتصاب بسیاری از بانوان در مناصب مدیریتی گویای این واقعیت است.
در ادامه نیز دکتر ناصری فر معاون بهداشتی دانشگاه ضمن خیرمقدم به مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری؛ به نقش خدماتدهی دانشگاه به تمام اقشار جامعه خصوصاً بانوان اشاره کرد و گفت: در دانشگاه علوم پزشکی خوشبختانه تفاوتی در ارائه خدمات بین بانوان و آقایان وجود ندارد.
وی در ادامه به ارائه آماری از اطلاعات تفکیکی از جمعیت استان بر اساس بانوان و آقایان در عرصههای مختلف پرداخت.
همچنین دکتر صادقی فر مسئول مرکز مشارکت های اجتماعی دانشگاه ضمن تقدیر از خدمات و تلاشهای مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری در راستای ارج نهادن به قشر بانوان در جامعه؛ با بیان اینکه حوزه بانوان، حوزه ای نوپا است، ابراز کرد: عرصه سلامت، عرصه رفتار و تفکر است و نیاز است که در حوزه دانشگاهی در سطح استان روی دانشگاه علوم پزشکی علاوه بر ارائه خدمات بهداشتی و درمانی؛ در مقوله آموزش و پژوهش نیز حساب ویژهای باز شود.
در ادامه نیز حاضران به بررسی موضوعات و محتوای "سند ارتقاء وضعیت زنان استان" در حوزه بهداشت و درمان پرداختند.