جلسه هماهنگی راهاندازی مراکز نقاهتگاهی در دانشگاه برگزار شد
امتیاز:
با حضور رئیس دانشگاه، مدیرکل جمعیت هلال احمر استان، معاون سلامت و دفاع زیستی سپاه استان، معاونین غذا و دارو و توسعه، روسای سازمانهای بیمهگر، رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه، مدیر روابط عمومی، مدیر امور بیماریها و مراکز تشخیصی درمانی، نمایندگان دستگاهها و ارگانها و سارمانهای مرتبط و سایر اعضاء؛ جلسه هماهنگی راهاندازی مراکز نقاهتگاهی خدمات دهی به بیماران مبتلا به کرونا در دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد.
به گزارش خبرنگار وب دا، در ابتدای این جلسه دکتر محمد کریمیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن خیرمقدم به حاضران اظهار داشت:
در خصوص حادثه انفجار کپسول گاز کلر در روستای زنجیره علیا، از همه عوامل خدمترسان و همکاری و همدلی در جهت خدمات رسانی شایسته به مصدومان این حادثه تقدیر و تشکر می کنم.
تعامل و همکاری تمامی عوامل برای تسهیل در اعزام و خدمات دهی به مصدومان بسیار مطلوب و ارزشمند بود که رضایت عموم مردم و مسئولان را به دنبال داشت.
دانشگاه بر اساس رسالت و وظیفه سازمانی خود علاوه بر فراخوان تمام پزشکان و پرسنل غیرشیفت بیمارستانی؛ تجهیزات و امکانات را برای خدمت به مصدومان این حادثه به کار گرفت.
با مدیریت استاندار محترم و همکاری و احساس مسئولیت تمام دستگاههای ذیربط و خدمترسان توانستیم این حادثه را به خوبی مدیریت کنیم تا از وقوع یک فاجعه جلوگیری شود.
خوشبختانه با درایت و اقدام به موقع و خدماتدهی مطلوب؛ این حادثه تلفات انسانی نداشت.
ایجاد مراکز نقاهتگاه یکی از ملزوماتی است که در موقع همزمانی کرونا و آنفولانزا و وقوع بحران احتمالی، کمک کار ما خواهد بود.
علاوه بر فضای بیمارستانی؛ با راهاندازی مراکز نقاهتگاهی می توان کمبود فضای بیمارستانی را در مواجهه با بحران احتمالی و افزایش تعداد افراد مبتلا به کرونا و آنفلوآنزا در جهت خدمت به بیماران جبران نمود.
در شرایط بحران احتمالی، بیماران بدحال در بیمارستان و بیماران با شرایط بهتر در مراکز نقاهتگاهی خدمات درمانی را دریافت خواهند نمود.
همه دستگاهها و ارگانها برای راهاندازی مراکز نقاهتگاهی نهایت تلاش خود را به کار گیرند تا در موقع افزایش آمار احتمالی بیماران از آن برای خدمت به آنان استفاده کنیم.
در ادامه نیز سرهنگ علی محمدی معاون سلامت و دفاع زیستی سپاه استان ضمن تقدیر از تلاش ها و خدمات دهی شایسته توسط دانشگاه علوم پزشکی و سایر دستگاهها و ارگانهای خدمترسان به مصدومان حادثه انفجار کپسول گاز کلر در روستای زنجیره علیا اظهار داشت:
دغدغهها در مورد همزمانی آنفولانزا و کرونا یک بحث جدی است و در همین راستا ایجاد نقاهتگاه و اسکان بیماران و استفاده از ظرفیتهای مختلف برای خدمات دهی به بیماران ضروری میباشد.
در ادامه این جلسه نیز معاونین غذا و دارو و توسعه دانشگاه نیز ضمن ارائه گزارشی از نیازمندیهای مراکز نقاهتگاهی در خصوص مسائل دارویی و تجهیزات پزشکی و خدمات پشتیبانی؛ به بیان دیدگاهها و نقطه نظرات خود در رابطه با موضوعات مطرح شده پرداختند.
همچنین در بخش دیگری از این جلسه مدیرکل جمعیت هلال احمر، روسای سازمانهای بیمهگر، رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه، مدیر روابط عمومی، مدیر امور بیماریها و مراکز تشخیصی درمانی، نمایندگان دستگاهها و ارگانهای ذیربط به بیان مطالبی در خصوص مباحث مطرح شده و تصمیمات اتخاذ شده پرداختند.