X

دانشگاه علوم پزشکی ایلام :: اخبار

حوزه ریاست درباره ما اخبار
تاریخ انتشار: شنبه 22 شهریور 1399
مسمومیت غذایی ۲۸ نفر نیروهای شرکت اکتشاف نفت بخش مورموری آبدانان

  مسمومیت غذایی ۲۸ نفر نیروهای شرکت اکتشاف نفت بخش مورموری آبدانان

امتیاز: Article Rating

به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر محمد کریمیان با اعلام این مطلب اظهارداشت: طی گزارشی مبنی بر مسمومیت غذایی تعدادی از پرسنل نیروهای شرکت نفت در بخش مورموری؛ چندین دستگاه آمبولانس اورژانس در دهلران و مورموری مستقر گردیده و در همین راستا بالگرد اورژانس هوایی نیز آماده اعزام به منطقه شد.

وی افزود: در این راستا پزشکان و پرسنل غیرشیفت برای خدمات دهی به افراد مسموم شده در مراکز درمانی مستقر گردیدند و تمام امکانات و تجهیزات درمانی این مناطق آماده خدمات رسانی شدند.

وی ابراز داشت: بر این اساس تا این لحظه ۲۸ نفر از این پرسنل که دچار مسمومیت غذایی شده بودند، در بیمارستان شهدای دهلران و مرکز درمانی بخش مورموری تحت درمان قرار گرفتند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام ادامه داد: در حال حاضر تعداد ۲۱ نفر از این افراد در بیمارستان دهلران و ۷ نفر دیگر نیز در درمانگاه بخش مورموری تحت درمان قرار دارند و حال عمومی این افراد هم اکنون مناسب بوده و روند خدمات دهی به آنان در جریان است و یقیناً پس از اطمینان کامل از سلامت آنان ترخیص خواهند شد.

دکتر کریمیان یادآورشد: هم اکنون در جهت اطمینان خاطر نیز مراکز فوریت‌های پزشکی و بیمارستان‌های شهدای دهلران، حضرت رسول اکرم(ص) آبدانان و امام حسین(ع) مهران و همچنین مراکز درمانی مرکز استان در حالت آماده‌باش هستند.

اشتراک گذاری
تصاویر
  • مسمومیت غذایی ۲۸ نفر نیروهای شرکت اکتشاف نفت بخش مورموری آبدانان
ثبت امتیاز