تجهيز امكانات بيمارستان شهید مصطفی خمینی ایلام از نظر نوع تجهيز و سرعت اقدامات چشمگير بوده است
امتیاز:
رییس بیمارستان شهید مصطفی خمینی ایلام گفت: نحوه تجهيز امكانات بيمارستاني در این مرکز درمانی چه از نظر نوع تجهيز و چه سرعت اقدامات، ارزشمند و چشمگير بوده است.
به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر الهام باستانی در رابطه با توسعه و تكميل تجهيزات پزشكي بيمارستان شهيد مصطفي خميني در زمان كرونا اظهار کرد:
همه گيري كرونا اثرات متفاوتي را بر رويكردها، برنامه ها و فرايندهاي بيمارستان ها بجاي گذاشته است.
طی ۶ ماه گذشته واحد (مهندسی پزشکی ) فعالیت و کارهای متعددی در تمامی حوزه ها اعم از راه اندازی بخشها، دستگاهها، خرید تجهیزات و ملزومات پزشکی و ... داشته که میتوان به چند مورد زیر اشاره کرد:
۱_ کارشناسی ، نیاز سنجی و پیگیری در خصوص نیاز به دستگاه های اکسیژن ساز سانترال و سیلندر های اکسیژن که با توجه به پیگیری های انجام شده ،خرید دستگاه ها توسط دانشگاه علوم پزشکی ایلام انجام پذیرفت و ظرفیت تولید اکسیژن ساز از ۴۰۰ لیتر در دقیقه به ۱۸۰۰ لیتر افزایش یافته و مانیفیلد ورودی سیلندرها از ۹ ورودی به ۱۹ ورودی افزایش یافته و تعداد ۶۵ سیلندر اکسیژن نیز خریداری گردید. در همین راستا بیش از ۱۰۰ فلومتر، ۵۰ مانومتر،۳۱ کنسول بالای سر بیمار خریداری، تعویض و نصب گردید. و هر روز نیز چک و عیب یابی فلومترها و ... در حال انجام می باشد.
۲_ خرید دستگاه هود شیمی درمانی برای بخش شیمی درمانی که یک ضرورت برای این بخش می باشد.
۳_ راه اندازی دو بخش ویژه جدید با تمامی تجهیزات اعم از ونتیلاتور، مانیتورینگ، بای پپ، الکتروشوک ، پمپ های تزریق و ...
۴_ برنامه ریزی و زمان بندی جهت انجام تعمیر فوری و سرویس دوره ای دستگاه هایی اعم از ونتیلاتور، الکتروشوک، پمپ های تزریق، رادیولوژی ، CT اسکن و... که بسیاری انجام شده و سرویس سایر دستگاه ها در حال انجام و پیگیری می باشد.
۵_جلوگیری از خواب بیشتر دستگاه ها و تجهیزات علی الخصوص ماشین های دیالیز که شرایط خاص حاکم بر خود را دارند و از حساسیت بیشتری برخوردار هستند و کماکان نیز در حال پیگیری می باشد که چند دستگاه دیگر نیز وارد مدار شوند.
۶_ کارشناسی خرید و تامین ملزومات پزشکی و کیت های آزمایشگاهی برای چند ماه آینده و جلوگیری از کمبود اقلام با توجه به شرایط ارزی پیش آمده و رعایت بیشترین پروتکل های اداره کل تجهیزات در تهیه ی این اقلام
۷_ رفع عیب تجهیزات ، و بازدید مستمر از بخش ها و وضعیت تجهیزاتی آنها و رفع نیازمندی ها در حد توان و امکانات
۸- برنامه ریزی جهت خرید بسیاری از اقلام طبق نظر و رضایت مسئولین بخش ها در کوتاه ترین فاصله ی زمانی که چند مورد اعم از خرید: تشک حافظه دار، فشارسنج و... در حال انجام می باشد و طی روزهای آتی ان شاءالله انجام خواهد شد.
قطعا کمبودها و نیازمندی هایی وجود دارد و با شرایط ایده آل در بعضی از موارد فاصله ی زیادی داریم اما خداروشکر در این وضعیت بیماری کووید ۱۹ از لحاظ تجهیزات و امکانات در سطح بسیار خوبی قرار داریم و کمبود خاصی تا این لحظه دیده نمی شود. ان شاءالله برنامه های بلند مدت برای ارتقای سطح تجهیزاتی در حال تدوین می باشد که نیازمند همکاری و صبر و حوصله همکاران و تلاش تمامی عزیزان می باشد و این واحد قطعا پیگیر ارتقای سطح کمی و کیفی در حوزه ی تجهیزات پزشکی می باشد.
و در پایان نياز به ياد آوري است كه همه اين اقدامات قابل انجام نبوده است جز با همياري و مساعدت تيم مديريت دانشگاه و كارشناسان آن در اين حوزه و همچنين تلاش بخش هاي مختلف بيمارستان