به گزارش خبرنگار وب دا، در ابتدای این جلسه رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر و تقدیر از خدمات همکاران در سطح دانشگاه اظهار کرد: با تلاش و اهتمام همکاران خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی ایلام در مسیر رشد و بالندگی قرار گرفته است.
دکتر همتی ادامه داد: در سطح دانشگاه خوشبختانه خدمترسانی به مردم و خصوصاً زائران اربعین حسینی به گونه ای شتاب گرفته که نام نیکی دانشگاه علوم پزشکی ایلام در این راستا رقم خورده است.
وی افزود: نمونه بارز این خدماتدهی در دانشگاه، خدمت رسانی به زائران در اربعین سال ۹۷ بود که برای تمام کشور مشهود است و جمعیت میلیونی با تردد از استان ایلام به شایستگی خدمات بهداشتی درمانی دریافت کردند و موجبات رضایتمندی آنان را پدید آورد و دانشگاه علوم پزشکی ایلام و وزارت بهداشت را در سطح کشور سربلند نمود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام ابراز داشت: فوریت های پزشکی در خط مقدم خدمات دهی به مردم استان و زائرین اربعین حسینی قرار دارند که با مدیریت دکتر علیمرادی و تلاش پرسنل خدوم آن نمایش شایسته ای از خدمات داشته اند.
وی افزود: در حوزه پدافند غیر عامل با توجه به اهمیت آن، باید تمامی اصول و مقررات مربوطه را در سطح دانشگاه محقق نماییم زیرا در مواقع بحرانی به عنوان اصلی ترین اصول مدیریتی و حفظ و سلامت جامعه کاربرد خواهد داشت.
دکتر همتی بیان کرد: در راستای ارتقاء سطح زیرساختها و امکانات در جهت بهرهگیری در مواقع بحرانی، لازم است همه مسئولان و پرسنل بر اصول پدافند غیرعامل اشراف کامل داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: برگزاری و بازآموزی دوره های آموزشی پدافند غیرعامل یکی از مولفههای است که قطعاً در سطح دانشگاه در راستای آن برنامهریزی خواهیم کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در جهت تقویت ناوگان فوریت پزشکی، اخیراً با دکتر کولیوند رئیس محترم سازمان اورژانس کشور دیدار داشتم و ایشان در جهت تحویل آمبولانس های پیشرفته که سهمیه استان میباشند، قول مساعد دادند که قابل تقدیر است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام اضافه کرد: آتش سوزی بیمارستان آیت الله طالقانی ایلام و بسیج شدن تمامی حوزه ها و انتقال مادران و نوزادان آن در کوتاه ترین زمان ممکن و همچنین راه اندازی مجدد این بیمارستان پس از ۲۴ ساعت، یکی از نمونههای بارز پدافند غیرعامل در سطح استان بود که به شایستگی انجام شد.
در ادامه این جلسه نیز رئیس فوریتهای پزشکی استان ایلام ضمن خیرمقدم به حاضران اظهار کرد: اگرچه پدافند غیر عامل در کشورمان نوپا میباشد اما در سطح کشور خوشبختانه به خوبی جدی گرفته شده و همانند بهداشت در جهت پیشگیری از مشکلات و بحرانها بر روی آن کار شده است.
دکتر علیمرادی افزود: کمیته های مختلف پدافند غیرعامل برای فعال شدن در سطح دانشگاه نیازمند همکاری و تعامل مسئولان حوزه های مختلف می باشد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به بیان ساختار کمیته های مختلف پدافند غیرعامل در دانشگاه و ویژگی ها و اهداف این کمیته ها برای حاضران پرداخت.
گفتنی است که در ادامه این جلسه حجت الاسلام والمسلمین هاشمی مسئول نهاد رهبری دانشگاه، دکتر ولی زاده معاون آموزشی، دکتر ناصری فر معاون بهداشتی، دکتر آبانگاه معاون درمان، دکتر شاهماری معاون غذا و دارو، دکتر کلوندی معاون تحقیقات، دکتر استاک معاون فرهنگی دانشجویی، دکتر صادقی فر معاون اجتماعی و همچنین دکتر نظری مدیر حراست، دکتر دشتی مدیر بازرسی، دکتر عیوضی رئیس مرکز بهداشت شهرستان ایلام، هاشمی مدیر روابط عمومی و سایر اعضاء حاضر در جلسه به بیان دیدگاههای خود در رابطه با پدافند غیرعامل و موضوعات مطروحه پرداختند.