با حضور سرپرست دانشگاه، مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان، مدیر درمان، رئیس مرکز بهداشت شهرستان ایلام، کارشناس مسئول مبارزه با بیماریهای غیرواگیر و کارشناسان مربوطه؛ جلسه هماهنگی خدمات سطح ۱ و ۲ سرطان سینه بانوان استان در دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد.
به گزارش خبرنگار وب دا، در ابتدای این جلسه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن خیر مقدم به حاضران و تقدیر از احساس مسئولیت آنان در رابطه با ارائه خدمات به بیماران سرطانی اظهار کرد: بیماران سرطانی به واسطه نوع بیماری و میزان هزینهکرد بالای دوره درمان؛ نیازمند حمایت و توجه بیشتری می باشند.
دکتر محمد کریمیان ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی تمام تلاش خود را به کار می گیرد تا با اقدامات و برنامههای متناسب با بیماران سرطانی خدمات دهی درمانی به این بیماران روند مطلوبتری را طی کند.
وی خاطرنشان کرد: مبحث سرطان علاوه بر اهمیت آن برای بیماران و خانوادههای آنان، یکی از دغدغههای جدی مسئولان و دستاندرکاران حوزه سلامت کشور و استان است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام با بیان این مطلب که بانوان به عنوان نیمی از جمعیت جامعه مسئول تداوم نسل و تربیت فرزندان هستند، تصریح نمود: توجه به سلامتی این قشر مهم جامعه؛ جایگاهی ویژه در سیاستها و برنامههای وزارت بهداشت دارد.
دکتر کریمیان در ادامه سخنان خود به مطالبی همچون توجه ویژه به ارجاع بیماران سرطانی و ارائه خدمات مناسب و تاثیرگذار در حوزه سلامت آنان، تشکیل تیم هایی از پزشکان و متخصصان مربوط به انواع سرطان ها و ارائه خدمات هدفمندتر به این بیماران اشاره نمود و خواستار توجه جدیتر به سلامت قشر بانوان به ویژه بیماران سرطانی در استان شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود ابراز داشت: متاسفانه استان ایلام فاقد دستگاه ماموگرافی در بخش دولتی است که در این راستا در دیدارها و رایزنیهایی که با معاون محترم درمان وزارت داشته ام، از ایشان قول مساعد مبنی بر اختصاص دستگاه تشخیصی ماموگرافی در بخش دولتی به استان ایلام اخذ شده است.
در بخش دیگری از این جلسه مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان نیز ضمن خیر مقدم به حاضران و تقدیر از توجه ویژه ریاست دانشگاه در راستای ارج نهادن به برنامههای حوزه بانوان اظهار داشت: تشکیل این گونه جلسات باعث می گردد که مسئولان و دست اندرکاران حوزه سلامت در راستای ارائه خدمات مطلوب تر به بیماران سرطانی توجه ویژهای معطوف دارند و در جهت رفع مشکلات و دغدغههای این قشر و ارتقاء و بهبود وضعیت خدماتدهی به آنان چاره اندیشی شود.
دکتر نریمانی در ادامه سخنان خود به تشریح وضعیت شیوع بیماری سرطان در کشور و دنیا و مقایسه آمارهای مربوط به بیماران مذکور با یکدیگر پرداخت.
دکتر احسان زاده کارشناس مسئول مبارزه با بیماریهای غیر واگیر مرکز بهداشت استان نیز به وضعیت رو به رشد سرطان در ایران و جهان و لزوم اقدامات پیشگیرانه و آموزش همگانی جامعه در این رابطه پرداخت.
همچنین دکتر صیدی مدیر درمان دانشگاه نیز به تشریح وضعیت زیرساختها و امکانات و تجهیزات درمانی متناسب با ارائه خدمات درمانی به بیماران سرطانی و رایزنیهای انجام شده با وزارت بهداشت در جهت توجه ویژه به استان و اختصاص امکانات و تجهیزات بیشتر در حوزه درمان پرداخت.
دکتر عیوضی رئیس مرکز بهداشت شهرستان ایلام نیز طی سخنانی به تبیین ابعاد و زوایای بیماری سرطان در زندگی بیماران و خانواده های آنان و لزوم و توجه بیشتر به آنان و همچنین ارائه خدمات سطح یک و دو به این بیماران در مرکز استان پرداخت.
گفتنی است که در ادامه این جلسه مباحث و موضوعاتی از سوی حاضران مطرح گردید و بر روی این مباحث مطروحه بحث و تبادل نظر شد و مواردی در جهت تسریع و تسهیل در روند خدمات دهی در طول دوره درمانی بیماران سرطانی در سطح استان مورد تاکید قرار گرفت.