X

دانشگاه علوم پزشکی ایلام :: اخبار

حوزه ریاست درباره ما اخبار
تاریخ انتشار: چهارشنبه 21 اسفند 1398
  برگزاری پنجمین جلسه ستاد استانی مبارزه با کرونا در استانداری ایلام

  برگزاری پنجمین جلسه ستاد استانی مبارزه با کرونا در استانداری ایلام

امتیاز: Article Rating

پنجمین جلسه ستاد استانی مبارزه با کرونا با حضور استاندار، معاونین استاندار، رییس دانشگاه علوم پزشکی، فرماندهان و مسئولان نظامی و انتظامی، مسئولین دستگاهها و ارگانهای استانی، فرمانداران و معاونین غذا و دارو، درمان، بهداشتی و رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه و مدیر روابط عمومی در سالن اجتماعات استانداری ایلام برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وب دا، در ابتدای این جلسه رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن تقدیر از توجه ویژه استاندار ایلام به حوزه سلامت و همکاری و همراهی دستگاهها و ارگانهای استانی و تلاشهای شجاعانه و فداکارانه همکاران بیمارستانها گفت:

همگانی برای مبارزه با کرونا در سطح استان لازم است.

دانشگاه علوم پزشکی ایلام به شایسته ترین وجه ممکن با همکاری و تعامل سایر دستگاه‌ها و ارگان‌ها، اقدامات پیشگیرانه را در مقابله با بیماری کرونا در سطح استان به کار گرفته است.

با مدیریت شایسته و مثال زدنی استاندار محترم و تلاش و جدیت مسئولان استانی؛ دانشگاه‌علوم‌پزشکی نهایت تلاش خود را در مقابله با بیماری کرونا به کار خواهد بست.

درخواست ما از مردم، رعایت نکات پیشگیرانه و بهداشت فردی و عمومی است و در این شرایط باید بیش از پیش این مقوله را رعایت کنند.

در صورتی که نکات پیشگیرانه توسط جامعه رعایت نشود، شاهد افزایش تعداد موارد مثبت بیماری کرونا در سطح استان خواهیم بود.

علاوه بر بیمارستان شهید مصطفی خمینی که مرکز خدمات دهی و درمان بیماران مبتلا به کرونا است، بنا به پروتکل وزارت بهداشت، یک مرکز نقاهتگاه برای بیماران مشکوک به کرونا در نظر گرفته شده است.

جدا بودن بیماران مشکوک از بیماران مبتلا به کرونا، هدف اصلی ایجاد مرکز نقاهتگاه در مرکز استان سطح شهرستانها است که در هر شهرستان بنا به ظرفیت‌های موجود جهت اسکان بیماران مشکوک به کرونا در نظر گرفته می‌شود.

در این مراکز نقاهتگاه تلاش می‌شود که جهت رفاه و آرامش بیماران مشکوک به کرونا، تدابیر لازم اندیشیده شود تا نسبت به بیماری کرونا اضطراب و نگرانی کمتری را احساس کنند.

همکاران ما در مراکز درمانی و بیمارستانی از جان و دل برای خدمت مردم مایه گذاشتند که این فداکاری مورد تقدیر مسئولان استانی قرار گرفته و این اقدام به آنان انگیزه خدمت بیشتری می‌دهد.

همچنین در بخش دیگری از این جلسه، دکتر علیمرادی رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه و قائم مقام رییس دانشگاه در قرارگاه مدیریت بیماری کرونا نیز مصوبات جلسات اخیر ستاد استانی مقابله با کرونا را قرائت نمود و به بیان توضیحاتی درباره این مصوبات پرداخت.

در بخش دیگری از این جلسه نیز دکتر شاهماری معاون غذا و دارو دانشگاه به بیان گزارشی از خدمات دهی داروخانه‌ها و توزیع دارو و ملزومات پزشکی، اهداف و برنامه‌های معاونت غذا و دارو و وضعیت استان در رابطه با اقلام بهداشتی همچون ماسک، محلولهای ضدعفونی کننده و دستکش و سایر اقدامات و فعالیتهای پیشگیرانه در رابطه با بیماری کرونا و مشکلات و چالشهای موجود پرداخت.

در ادامه نیز دکتر بالاوندی معاون درمان دانشگاه طی سخنانی به ارائه گزارشی از اقدامات و خدمات حوزه کاری خود در رابطه با خدمات دهی به بیماران در مراکز درمانی و بیمارستانی و چالشها و نیازمندیهای این حوزه پرداخت و به ضرورت وجود مراکز نقاهتگاهی در سطح استان برای خدمات دهی بهتر و هدفمندتر به بیماران مشکوک به کرونا در سطح استان اشاره کرد.

در ادامه نیز دکتر صادقی‌فر معاون بهداشتی دانشگاه در سخنانی ضمن بیان مطالبی در رابطه با اقدامات و خدمات حوزه بهداشت و اقدامات پیشگیرانه و جلوگیری از انتشار این بیماری؛ تعامل شایسته دستگاهها و ارگانهای استانی با دانشگاه علوم پزشکی را مثبت و ارزشمند توصیف کرد.

در ادامه این جلسه نیز مهندس قاسم سلیمانی دشتکی استاندارایلام و رئیس ستاد استانی مبارزه با کرونا در جمع بندی مطالب و موضوعات مطروحه ضمن خیرمقدم به حاضران و تقدیر از خدمات و تلاشهای شایسته مسئولان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ایلام در راستای خدمت به مردم و اقدامات پیشگیرانه و مقابله با بیماری کرونا در سطح استان اظهار داشت:

ممنوعیت ورود به استان نداریم اما توصیه می‌کنیم کسی وارد استان نشود و از مردم می‌خواهم از استانهای دیگر مهمان دعوت نکنند و به سفر هم نروند.

شورای عالی امنیت ملی و هیئت دولت بستن مرزهای استان‌ها را رد کردند، بزرگترین کار این است که مبادی ورودی را کنترل کنیم و اگر کسی مشکوک به کروناست، باید ۱۴ روز قرنطینه شود.

علاوه بر بیمارستان مصطفی خمینی ایلام با ۲۰۰ تخت، بیمارستان صحرایی نیز با ۵۰ تخت طرف یکی دو روز آینده راه اندازی می شود.

دو سالن بزرگ نیز تجهیز شود برای زمان احتیاط که اگر تعداد افراد قرنطینه و مراجعین زیاد شد، از این مکان ها استفاده شود.

از مردم استان تقاضا دارم در خانه بمانند، جشن و جلسه نگیرند و در فضای مجازی هر تبریک و تشکری دارند انجام دهند.

جلسات محفلی در حوزه جنوب برگزار نشود، از کاندیداها و نامزدها و مردم حوزه ی جنوب می‌خواهم که انتخابات و جلسات را بیشتر در فضای مجازی دنبال کنند.

امیدواریم پیک بیماری در این هفته و حداکثر در هفته آینده باشد و بعد از آن شیب نزولی داشته باشیم.

ما امسال برنامه ها و مراسم نوروز و دید و بازدیدها نداریم.

بسیاری از مردم کشور عزادار هستند و بسیاری با مشکلات اقتصادی و مسئله کرونا رو به رو هستند و ما هم باید برای توقف بیماری این مراسم نوروز و دید و بازدیدها را تعطیل کنیم.

مردم در بازار حضور نیابند و برای تهیه مایحتاج فقط یک نفر از خانواده حضور یابد، اصناف هم مسائل بهداشتی را کنترل کرده و ضد عفونی نماید.

تولید الکل به خوبی در استان انجام می شود ولی بایست افزایش تولید ماسک، پد الکلی، لباس بهداشتی نیز در دستور کار قرار گیرد.
 
مردم خود درمانی را کنار بگذارند. هر اقدام درمانی را باید با کارشناسان بهداشتی در میان گذاشته شود.

ادارات و دستگاههایی که ارباب رجوع بیشتری دارند باید برای توزیع اقلام بهداشتی و ضد عفونی اولویت با این ادارات باشد.

تولید و افزایش ملزومات بهداشتی و ضد عفونی در استان در دستور کار است.

موزه های استان و کتابخانه های عمومی تعطیل شوند.

برای همکاری و مقابله با کرونا هم ارتش و هم سپاه اعلام آمادگی کردند.

فرمانداران، صمت، جهاد، نظام پزشکی، سپاه، هلال احمر، دامپز شکی، صدا و سیما، رسانه ها و برخی دیگر از دستگاهها به خوبی پای کار آمدند و تشکر می کنم که ازدیگر دستگاه ها هم می خواهم که همکاری های لازم را داشته باشند.

مصوبات ستاد مرکزی مقابله با کرونا باید از طرف رئیس جمهور ابلاغ شود
غیر از مصوبات ستاد مقابله با کرونا هیچ چیز دیگری اجرا نشود.

آزمایشگاه تشخیص کرونا در استان راه اندازی شد.

فرمانداری ها در مرکز شهرستان مراکز قرنطینه و نقاهت گاه ایجاد کنند.

دانشگاه علوم پزشکی استان نقشه راه و برنامه مدون مبارزه با کرونا و سناریوهای مختلف را تدوین و ابلاغ کند.

دانشگاه علوم پزشکی استان هر روز گزارشات را در دو تایم ۸ صبح و ۸ شب ارائه دهد.

کمیته نظارت بر اجرای مصوبات هر روز ساعت ۶ عصر گزارشات و پیشنهادات را ارائه دهد.

بر عدم برپایی مراسم، عزداداری، جشن و شادی تأکید دارم، توصیه و تأکید ما بر عدم ورود مسافرین است.

مرز مهران بسته است و اعلام کرده ایم که برنامه های ستاد سفرهای نوروزی لغو شده است و اماکن اقامتی دراستان نداریم.

از مردم شریف استان تقاضا دارم از استان های دیگر مهمان دعوت نکنند و خود نیز به جایی سفر نکنند.

مصوبات ستاد استانی مبارزه با کرونا باید با ستاد ملی مبارزه با کرونا و شورای عالی امنیت ملی مغایرت نداشته باشد.

از اطلاع رسانی خوب و مطلوب صداو سیما و اصحاب رسانه و فضای مجازی تشکر می کنم.
 
ادارات و دستگاههای اجرایی افرادی که کارشناس بهداشتی درمانی هستند را به دان8شگاه علوم پزشکی معرفی کنند.

تأمین اجتماعی و خدمات درمانی هر گونه امکانات پزشکی و نیروی انسانی متخصص دارند به علوم پزشکی کمک کنند.

سخنگوی ستاد استانی مبارزه با کرونا به عهده دانشگاه علوم پزشکی استان است و مرجع رسمی آمار و اطلاعات فقط بعهده این دانشگاه است.

از کنشگران فضای مجازی و رسانه ای استان تقاضا دارم کمپین (در خانه بمانیم) تشکیل دهند

اشتراک گذاری
تصاویر
  •   برگزاری پنجمین جلسه ستاد استانی مبارزه با کرونا در استانداری ایلام
ثبت امتیاز